0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

LITVANCIMA NIJE SVEJEDNO: Svi znaju kakve Zvezda ima navijače

Objavljeno: 04.01.18 u 19:28

Litvanski prvak gostovaće u petak (19 časova) dvorani „Aleksanar Nikolić“ u okviru 16. kola Evrolige.

Tim iz Kaunasa u ovaj susred ulazi u odličnom raspoloženju, nakon pet vezanih pobeda u najelitnijem evropskom takmičenju, koje su iz podigle do četvrte pozicije na tebeli.

Ipak, ni jedan tim u ma kakvoj god da je formi ne može da računa na sigurnu pobedu u Beogradu, a toga je svestan i trener Žalgirisa, Šarunas Jasikevičius. On smatra da će njihov duel sa crveno-belima nalikovati onom prvom, u kojem su u „Žalgiris areni“ upisali tesnu pobedu.

– Uređenju s našim prvim obračunom u oktobru, mislim da ćemo videti nešto slično. Naravno, igraćemo u daleko više neprijateljskom okruženju po nas. Moramo da budemo mi u toj glasnoj atmosferi koja se pravi u Beogradu. Treba da igramo potpuno koncentrisani jer Zvezda igra bolje kod kuće, fizički jače. Posle 15 utakmica izgledaju dosta čvršće, ali i mi izgledamo jače- rekao je Jasikevičius.

Snagu domaćeg terena istakao je i košarkaš litvanskog tima, Brendon Dejvis.

-Iramo protiv jako dobrog tima. Zvezda je veoma dobra defanzivno, a mi moramo da zadržimo mirnoću u Beogradu, svi znaju kakve Zvezda ima navijače- rekao je Dejvis.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter