10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Grobari izgubili strpljenje, neki se kaju, neki ovog čoveka zovu upomoć!

Objavljeno: 30.12.17 u 21:04

Novi poraz Partizana u ABA ligi bio je kap koja je prelila čašu kod navijača crno-belih, razumevanja više nema.

Grobari su utučeni. Poraz je stigao od najgoreg mogućeg rivala, tima koji smatraji ‘B’ ekipom ‘večitog rivala’. Društvene mreže ‘gore’, navijači pozivaju na odgovornost, mnogi su ogorčeni, jedan broj njih se kaje što Dule Vujošvić nije ‘odbranjen’, drugi ga mole da se vrati i spasi što se spasiti dade…

0
0
10 Komentara
  1. Pa ja bi voleo da se dule vrati ali on to nikada neće prihvatiti…najveću glupost smo mi napravili što smo dopustili da onaj magarac peković njega otera i posle se izgubi…dule se sada i razboleo i nema svrhe da mu se to opet stavlja na grbaču.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zašto širite lažne vesti… Uzeli ste tvitove dva tri nezadovoljna grobara zadojenih mržnjom… Svi pravi Grobari su svim srcem uz Partizan, pa makar bio u beton ligi…

    0
    0
    Odgovori
  3. Terate odlične igrače da igraju(Andrić,Marinković) džaba, a dobro plaćate strance i starce koji nemaju ni znanja niti psihofizičkih sposobnosti da opravdaju bolja primanja ! ,,U tom grmu leži zec“. Samo ne znam kako to u klubu ne vide.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter