0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan poslao ponudu za jednog od najboljih igrača SLS lige!

Objavljeno: 27.12.17 u 20:35

Problem za crno-bele je to što i mnogi klubovi iz Evrope prate novopečenog reprezentaivca Srbije, ponuda iz Humske upućena na sever.

Spartak je na potezu, a ponudu su Subotičani dobili od Partizana za Đorđa Ivanovića (23), koji je nedavno proglašen za MVP (najkorisniji igrač) jesenjeg dela sezone. Obavljeni su preliminarni razgovori i „golubovi“ bi narednih dana posle Nove godine trebalo da odluče da li da ofanzivnog igrača pošalju u Beograd ili Evropu.

Želja igrača je da se okuša izvan granice Srbije posle odlicnog učinka u Superligi Srbije, a svakako da sledi zajednički dogovor sa upravom kluba, pre odgovora čelnicima u Humskoj. Kako HotSport saznaje Ivanović ima pozive iz Španije i Portugalije i posle povratka sa odmora odlučiće o tome gde nastaviti karijeru.

Ranije je interesovanje pokazala i Crvena zvezda, koja čeka konačan status Gelora Kange i odgovor Filipa Đuričića, ali prevashodno da u Beograd stigne golgeter Ben (Olimpijakos) i krilni napadač Jevtović (Antalija).

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter