0
Domaći fudbal

FOTO: RADOMIR JOVANOVIĆ

ZNAČAJNE PROMENE NA BANJICI: Bojan Zogović se rastao sa ‘građevinarima’

Objavljeno: 26.12.17 u 21:42

Po svemu sudeći Fudbalski klub Rad pretrpeće mnogo promena ove zime. Posle Igora Zonjića i golman Bojan Zogović potražiće novu sredinu.

Nakon Novog Pazara i Niša, stao je između banjičkih stativa. Posle šest meseci iskusni čuvar mreže raskinuo je ugovor sa ‘građevinarima’.

– Nakon razgovora sa upravom kluba došli smo do zajedničke odluke da prekinemo saradnju. Zahvalan sam ljudima iz uprave Rada, bilo mi je veoma lepo u klubu. Moram da kažem da su navijači veoma privrženi, uvek posvećeni i to je jedan od razloga zašto mi je najteže da odem. Možda se u budućnosti ponovo sretnemo. Ponuda ima i iz Srbije i inostranstva, nakon odmora ću da odlučim gde ću da nastavim karijeru – kaže Zogović.

Dvadesetosmogodišnji Mojkovčanin je karijeru počeo u Brskovu, potom je nastupao za mlađe selekcije Zvezde.

Seniorsku karijeru počeo je u Beranu, nastupao je još za Radnički iz Somora, Marsoniju 1909, Rijeku, Timok, Metalac iz Gornjeg Milanovca, Novi Pazar i Radnički iz Niša. Za Rad je nastupao na 14 utakmica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter