10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Ivanić preskup, pregovaramo sa Sosjedadom o pojačanju, odbijeno 5 miliona!

Objavljeno: 24.12.17 u 12:47

Generalni direktor Crvene zvezde otkrio je šta se prethodnih dana dešavalo u ‘Ljutice Bogdana’, bilo je više nego interesantno.

Velika želja Mirko Ivanić je završena priča. Za to vreme se pregovara sa Real Sosijedadom oko kupovine štopera.

– Razmišljali smo o njemu, ali smo odustali. Crvena zvezda još nije na tom nivou da plati obeštećenje za igrača od 1,7 miliona evra. Trebaju nam dva bočna igrača, tu moramo da pojačamo konkurenciju, a taj jedan može da igra i špica, uz Pešića, pod uslovom da ode Boaći. Takođe, sa Real Sosijedadom smo stupili u pregovore jer želimo da otkupimo ugovor Srđana Babića, da bude 100 odsto naš igrač. On je 1996. godište, snažan štoper, levonog, i neko ko se uklapa u naše dugoročne planove – rekao je Zvezdan Terzić za ‘Novosti’.

On je istakao da je Crvena zvezda dobila konkretnu ponudu tešku pet miliona evra, a da se ne radi o Ričmondu Boaćiju.

– Imali smo konkretnu ponudu od pet miliona evra za Radonjića, jedan nemački bundesligaš pokazao je veliko intereseovanje da ga odmah angažuje. Odbili smo, jer mislimo da je Nemanja vanserijski igrač, čije vreme tek dolazi i koji će imati još mnogo toga da pokaže – istakao je Terzić.

O napadaču iz Gane samo kratko.

– Mi za Boaćija još nemamo nijednu konkretnu ponudu. Postoji zasada ogromno interesovanje klubova iz Engleske, Francuske, Španije i Kine. Međutim, sva ta priča i „gađanje“ brojkama od sedam, osam, 11 miliona evra su gluposti. Nismo još ni sa kim konkretno pričali o njegovom transferu. Boaći će otići ako bude dobio konkretnu ponudu, potpisao je letos ugovor na tri godine i mi nigde ne žurimo. Nećemo ga prodavati po svaku cenu – istakao je Terzić.

Ceo intervju sa generalnim direktorom Crvene zvezde možete pročitati u ‘Novostima’.

0
0
10 Komentara
  1. Stase iscudjavate?! Pa, iz Centralnog Zatvora samo lazi mozete ocekivati,zar ne!? Nema tu ni postenja ni digniteta, svesto je krasilo veliki klub isparilo je sa dolaskom zatvordzija. Jadni mi Delije, nista ne vidimo,nista ne cujemo, ponasamo se kao gluvo nema gomila liliputanaca, zabludjenih i izmanipulisanih i izlaganih malih miseva! Tuga jedna! A tek ce da se dogodi pravi teror od strane lazljivaca od kada su maznuli ozbiljnu lovu. Tek sada mozemo ocekivati many-pulaciju nevidjenih razmera, Toliko lazi koje beskrajno omalovazavaju svoje navijace odavno nismo videli od strane jedne grupe manipulatora i lopurda. Gde vam je Ivanic i Milunovic? Slagali ste! Toboze , odustali ste! MA ne mojte! Lepo, u im eistine recite- da on nece u Centralni, i da plus na to, nemate pare za njih! To je istina. O istini u vezi poziva iz FS, ne bih. Slikali ste se za sopstvenu sramotu. To nas sjajni trener ne zasluzuje.

    0
    0
    Odgovori
  2. све је то супер. Радоњић раскинуо уговор са Ромом, он је играч Звезде, одбија се 5мил, итд… Одакле Звезди за плате, појачања (по 30 комада сваке полусезоне) и расходе који иду за одржавање, струју, тренинг припреме и остало…? Дуг је био преко 60мил, за годину се спустио на 25милиона (нико не зна како), и одједном се већ више не прича ни о каквом дугу, одбијају се милиони за играче (иако ту врсту логике подржавам-да је среће да сви клубови то раде)… а плате су се исплаћивале, тужбе се ређале, струја се трошила… то ви објасните. Ал на лист папира напиште слободном руком: приходи толико, расходи и дугови толико. Доста бре са сервирањем ,,истина”. Идуће године ће се објавити да је звезда у плусу 35 милиона

    0
    0
    Odgovori
    • Ajde bre ne kmeci ceo dan na svakoj vesti vezanoj za najveci Srpski klub! Idi brini svoju brigu u malom klubu iz Humske!

      0
      0
      Odgovori
  3. Vidite kolko ste vi neupuceni,Roma se odrekla njega al pod uslovom da od sl prodaje imaju procenat . A Cukaricki ima ima isto procenat od njegove prodaje cak i vise nego sto ce Roma dobiti. Znaci Zvezdi ide 60% od prodaje a ostalih 40% dele cukaricki i roma stim da roma samo dobija msm 15% od prodaje mozda i manje.

    0
    0
    Odgovori
  4. Apsolutno ispravno odluka Radonjic je vrlo bitan igrac za ovaj zvezdin tim uzgred budi receno po koliko se prodaju trenutno igraci losiji od Radonjic njegova cena na trzistu je realno veca

    0
    0
    Odgovori
  5. Zasto ne objavite moj komentar,da Terzic laze I manipulisanja.Radonjic nije pod ugovorom sa zvezdom nego sa Romom,pa tako ne moze ni da ga prodaje.

    0
    0
    Odgovori
  6. PA kako moze da odbije ponudu za nekog ko nije njihov igrac.On je pod ugovorom sa Romom,zato dosta lazi I manipulisanja.

    0
    0
    Odgovori
    • Roma je pustila Radonjica u Zvezdu bez obestecenja pod uslovom da ga ne smemo prodati u naredne dve godine posle cega stupa na snagu ugovor na jos 3 godine! Nemoj plakati i siriti lazi zbog ljubomore, idi vidi sta se desava u Katedrali u Humskoj

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter