2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BOAĆIJEV OTAC: Evo ko odlučije da li će moj sin napustiti Srbiju!

Objavljeno: 23.12.17 u 18:35

Otac golgetrea Crvene zvezde Ričmonda Boaćija, Kuazmu boravi u Beogradu, a otkrio da će uskoro njegov junior napustiti Beograd.

Kuazmu je u Beogradu video da je njegov sin Ričmond obožavan na stadionu ‘Rajko Mitić’. Ocu napadača Crvene zvezde se svidelo u Srbiji, što je otkrio za Sport klub.

– Prvi put sam ovde. Ima svašta da se vidi. Veoma lepa zemlja. Na svakom koraku može da se oseti strast prema fudbalu. Od prvog trenutka kada sam došao, prihvaćen sam lepo, baš mi se dopada. Beograd je prijatan grad i ljudi su veoma kulturni. Poštuju me ovde. Sigurno ću ponovo doći – rekao je Kauzmu za Alo.

Otac Ričmonda Boaćija nije otkrio gde će njegov sin nastaviti karijeru, ali jeste da će najverovatnije napustiti Beograd.

– E to već ne znam. Upoznat sam time da ga brojni klubovi žele u svojim redovima. Život mora da teče dalje. Ipak, nikada nećemo zaboraviti Srbiju. Ovo je jedna od najboljih zemalja u kojima sam bio. Istina, pitao me je za mišljenj, šta da radi – da li da ostane ili da promeni klub. Ali, samo Bog odlučuje, videćemo šta je spremio za njega. Ako mu on kaže da ostane, moj sin će ga poslušati. Ričmond je dobar momak, pozitivan i veliki je hrišćanin. Cela naša porodica veruje u Boga i u sudbinu. Zato ništa ne radimo na silu – zaključio je Kauzma.

0
0

2 Komentara

  1. Drug Kauzma, koji živi u Africi, verovatno nije upućen u sve tajne odlučivanja prilikom transfera, u Evropi, pa u svom neznanju, pridaje neke mistične, tajanstvene razloge događajima. Verovatno je pod snažnim uticajem lokalnog vrača, čija se reč poštuje u njihovom svetu. Želim samo da mu otkrijem tajnu i da više ne živi u zabludi. Jedini razlog za ostvarenje novog boljeg ugovora su igre Boaćija u grupnoj fazi lige Evrope! Tu Evropljani ne uzimaju u razmatranje lokalna nacionalna prvenstva, gde se, na njivastim terenima, postižu golovi kao od šale iz penala, sa ili oko gol linije. U tih 6 utakmica, u ligi Evrope, Boaći je ostao upamćen po vanvremenskim promašajima i mizernom učinku. Prema tome Boaći ne može nigde u Evropu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter