0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Cedevita slomila Zadar tek posle produžetka, Ukić spasilac

Objavljeno: 23.12.17 u 21:52

Zagrebački tim je slavio na domaćem terenu protiv Dalmatinaca rezultatom 102:101, u meču 13. runde regionalnog šampionata.

Ekipa Jura Zdovca je teškom mukom uspela da slomi otpor Zadra i prekine njihovu seriju od tri uzastopne pobede u ABA ligi.

Gosti su odigrali odličnu utakmicu u zagrebačkom „Domu sportova“, bili potpuno ravnopravan protivnik Cedeviti, a u poslednjim sekundama regularnog dela utakmice imali su šansu i za pobedu, ali je Luka Božić promašio šut za tri poena.

Imao je Zadar i tokom najvećeg dela produžetka rezultatsku prednost, samo devet sekundi ih je delilo od velike pobede, ali je onda na scenu stupio Roko Leni Ukić i doneo tesnu pobedu domaćinu.

Najefikasniji u redovima pobednika bili su Džanan Musa i Vil Čeri sa po 18 poena, pratio ih je Filip Krušlin sa poenom manje, dok je Kevin Marfi ubacio 15 poena.

Kod gostiju istakao se Sžošua Bostik sa 28 poena, Preston Kovels je dodao 20, a dva manje upisao je Ive Ivanov. Zapažen je bio i Luka Božić sa 16 poena.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter