0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK CRVENA ZVEZDA

POLAKO SE PRILAGOĐAVA Enis izneo svoje utiske posle debitanstke utakmice u Zvezdi

Objavljeno: 18.12.17 u 12:48

Doskorašnji košarkaš Mega Bemaksa je u jučerašnjoj pobedi Crvene zvezde nad Mornarom, u okviru 12. kola ABA lige, upisao svoje prve minute u novom klubu.

Dilan Enis nije monogo proveo u igri protiv Barana, tek nešto manje od tri minuta, a to je bilo dovoljno da oseti atmosferu u novom timu i upiše prvi poen.

-Sjajno je biti deo Crvene zvezde. Ovo je moj prvi meč ABA lige u Zvezdi i srećan sam što sam ovde-, rekao je Enis nakon pobede u Baru, kojoj su crveno-beli preuzeli lidersku poziciju u regionalnoj ligi.

Takođe on je istakao da je imao sjajan prijem u redovima srpskog šampiona, kao i da će se truditi da opravda poverenje kluba.

-Svi momci su odlični i trener je sjajan prema meni, strpljiv je, daje mi vremena da naučim akcije. Srećan sam što sam deo Zvezde, što sam postigao prvi poen i trudiću se da predstavljam crveno-bele najbolje što mogu- rekao je kanadski bek, koji je nastupajuću i ekipi Mege stekao epitet jednog od njaboljih igrača lige.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter