0
Evropske lige

SERIJA A: Napoli za pola sata ukrotio ‘bikove’ i vratio se na vrh tabele (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.17 u 19:55

Fudbaleri Napolija slavili su na gostovanju ekipi Torina, rezultaom 3:1, u utakmici 17. kola italijanskog šampionata.

Ekipa Maurisija Sarija tako je iskoristila neočekivani poraz Intera od Udineza i vratila se na lidersku poziciju Serije A, a čitav posao su maltene obavili u prvih pola sata utakmice.

Napoli je u ovom periodu već imao ogromnih 3:0 na torinskom „Olimpiku“, a seriju je otvorio Kulibali koji je u već u četvrtom minutu, nakon asistencije, Alana Markeza doneo rano vođstvo svom timu.

Na krilima dobrog otvaranja utakmice nastavili su gosti sa pritiskom na gol Torina, a prednost su duplirali u 25. minutu kada je pogodio Pjotr Zijelinski. Pet minuta kasnije Marek Hamšik koristi asistenciju Mertensa i praktično baca rivala u nok daun.

Izvor:Youtube/Calcio Champagne Sintesi

Nakon ovakvog izdanja gostiju sa juga u prvom delu utakmice, bilo je jasno da ekipi Siniše Mihajlovića treba pravo čudo u nastavku ne bi li izbegli poraz.

Kakvu takvu nadu domaćinu je dao Andrea Beloti, koji je u 63. minutu smanjio rezultatski zaostatak Torina na 3:1, ali više od toga im Napoli ipak nije dozvolio.

Serija A 17. kolo:

Subota:

Inter- Udineze 1:3

(Ikardi 15, Lazanja 14, De Paul 61, Barak 77)

Torino-Napoli 1:3

(Beloti 63, Kulibali 4, Zijeliski 25, Hamšin 30)

Roma-Kaljari

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter