0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HAOS U NOVOM PAZARU: Ostavke kompletnog Upravnog odbora, odluka o istupanju još nije konačna

Objavljeno: 12.12.17 u 10:19

Pazarci poručuju da će klub i definitivno napustiti Prvu ligu, ukoliko se u roku od 15 dana ne pojavi neko ko je spreman da ga preuzme.

Bura koja je pokrenuta nakon nezadovoljstva suđenjem na meču izmeću Budućnosti iz Dobanovaca kulminirala je tokom jučerašnjeg dana.

Tokom diskusije o napuštanju Prve lige, o kome u Novom Pazaru govore već izvesno vreme, Uprani odbor ovog kluba, na čelu sa predsednikom Kemalom Mehmedovićem podneo je ostavke.

Mehmedović je na skupštini kojoj su prisustvovala 52 delegata istakao da on ne želi biti taj koji će ugasisti klub, te iz to razloga daje mogućnost svakome ko to želi da preuzme upravljanje doskorašnjim Superligašem.

Odluku doskorašnjeg predsednika podržao je i gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac, koji je odredio rok od 15 dana pre nego što klub i definitivno napusti drugi rang takmičenja.

-namo da je fudbal biznis, a ko ulaže očekuje i dobit. Ostavljamo rok od 15 dana za sve koji su zainteresovani da finansiraju klub. Grad će i u narednom periodu nastaviti da pomaže finansijski, da onome ko vidi interes ustupi i kompletnu infrastrukturu- rekao je Biševac.

Podećamo, klub je nakon dešavanja u Dobanovcima izašao u javnost sa saopštenjem da je prvenstvo neregularno i da nemaju nameru da i dalje uzaludno ulažu novac. Videćemo imali koga voljnog da to radi umesto grada, koji je do sada po izjavi gradonačelnika davao maksimalnih 16,5 miliona dinara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter