0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Partizan čeka Cedevitu, fudbalska poslastica dana- derbi Italije

Objavljeno: 09.12.17 u 08:45

Današnji dan donosi nam nekoliko sportskih poslastica, a u centru pažnje naše javnosti svakako će biti derbi 11. kola ABA lige u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Partizan na domaćem terenu želi da prekine seriju poraza i vrati se u pobednički kolosek, a to neće biti nimalo lako pošto u goste dolazi ekipa Cedevite. Ovu utakmicu možete pogledati na prvom programu „Arene sport,“ sa početkom od 19 časova.

Što se tiče fudbala, na „Areni“ se svako izdvaja dugo čekani derbi Italije, utakmica u kojoj aktuelni šampion dočekuje trenutnog lidera Serije A, Inter. Pobeda u ovom susretu vratio bi „Staru damu“ na čelo tabele, ali svakako će se tu dosta pitati i Ikardi i družina, kojima se baš i ne silazi sa samog vrha. Ovaj meč možete pogledati na četrtom kanaulu „Arene sport“ od 20:45.

Što se tiče „Sport kluba“ tu takođe imamo bogatu ponudu kvalitetnog engleskog i španskog fudbala a tu se svakako izdvaja londonski derbi između Vest Hema i Čelsija, zatim dvoboj Real Madrida i Sevilje, kao i meč Valensije i Selte.

Eusport nam po pravilu donosi dva meča nemačke Bundeslige, a ove subote su na programu okršaji Ajtrahta iz Frankfurta i Bajerna, odnosno Mehengladbaha i Šalkea.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter