1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA: Spartak slavio u ‘zmajevom gnezdu’, sudije u centru pažnje (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.17 u 19:35

Subotičani su slavili na gostovanju ekipi Voždvoca, rezultatom 3:2, u jednoj od derbi utakmica 21. kola Superlige Srbije.

Ovim trijumfom popilarni „Golubovi“ su nastavili sigurno da koračaju ka svom cilju, a to je osvajanje jednog od mesta koje vode u Evropu, a na tom putu danas su preskočili direktnog konkurenta.

Junak Spartakove pobede u Beogradu večeras je bio Milan Savković, koji je sa dva pogotka pogurao svoj tim ka pobedi, ali mora se reći da je u tome imao i pomoć sudija koje su previdele ofsajd poziciju kod odlučujućeg gola u 81. minutu.

Gosti su ti koji su diktirali razvoj događaja na terenu na ovom susretu, pa su tako i prvi stigli do vođstva. Igrao se 26. minut kada je Savković majsotrski lobovao golmana Popovića i  doneo subotičkom timu vođstvo od 1:0.

U 52. minutu Spartak je uspeo da duplira vođstvo i to iz diskutabilnog jedanaesterca, koji je skrivio Mihajlov nad Čečarićem. a siguran realizator najstrože kazne bio je Đorđe Ivanović.

Nadu domaćinu da može da izbegne poraz dao je Aleksandar Filipović, koji je u 79. minutu prelepim volej udarcem smanjio na 2:1, ali je svega dva minuta kasnije došlo do pomenutog spornog gola Čečarića, kojim je subotički tim ponovo otišao na dva gola prednosti.

Konačan rezultat postavio je Nikola Ćirković, koji je u 85. minutu jednu odbijenu lotpu, nakon šuta Lukovića, prosledio u gol za zanimljiviju završnicu, u kojoj domaćin ipak nije uspeo da izbegne poraz.

Izvor:Youtube/Balkan Sport Streams

Superliga 21. kolo

Voždovac – Spartak 2:3 (0:1)

(Filipović 79, Ćirković 85 – Savković 26, 81, Ivanović 51pen)

Subota:

Rad – Msčva 13:00

RadničkiI Niš – Čukarički

Vojvodina – Javor Matis

Zemun – Radnik

Mladost – OFK Bačka

Nedelja:

Napredak – Partizan 14:00 časova

Crvena zvezda – Boran 16:30 časova)

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0
1 Komentara
  1. spartaku se sudi kao i zvezdi …. ljudima u i oko spartaka se vraca DUG-OBECANJE za sve sto podrzase zvezdu i lude u i oko zvezde u poslednjih 6 godina … citaj od juce izjavu-saopstenje nekog tamo predsednika spartaka iz subotice … da razumes MANIPULACIJU, LAZ, PREVARU i PLJACKU NA TERENU I VAN NJEGA …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter