0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA: Goleada u Surdulici pripala Mladosti

Objavljeno: 03.12.17 u 19:52

Ekipa iz Lučana slavila je na gostovanju Radniku rezultatom 4:3, u utakmici 20. kola domaćeg šampionata.

Vrlo zanimljiva utakmica viđena je na jugu Srbije, gde su gosti već na startu sa dva pogotka sebi obezbedili lepu prednost, koju su Surduličani jurili čitav meč. ali na kraju nisu uspeli da je dostignu.

Ekipa Nenada Milovanovića povela je već u četvrtom minutu i to iz jedanaesterca koji je uspešno realizovao Vladimir Radivojević, a devet minuta kasnije Stefan Golubović je tu prednost duplirao postavivši tako rezulat prvog dela igre.

Ipak domaćin nije imao nameru da se preda i u nastavak je ušao sa namerom da dođe barem do boda. Nadu da bi mogli to i da učine dao im je Dušan Mićić, koji je u 63. minutu prepolovio prednost rivala na 2:1.

Međutim već u sledećem napadu ponovo je bilo dva gola prednosti za Lučance, koji su preko Miloša Trifunovića došli do vođstva od 3:1.

Ekipa Radnika je u 73. minutu ponovo uspela da učini meč zanimljivim, kada su preko Milana Purovića postigli svoj drugi pogodak, ali osam minuta kasnije na scenu je ponovo stupio Trifunović, koji je tada praktično i doneo razrešenje pitanja pobednika.

Konačan rezultat postavljen je u sudijskoj nadoknadi, kada je treći pogodak za Surduličane postigao Aleksandar Gojković i tako zaokružio jednu sjajnu fudbalsku predstavu.

Superliga, 20. kolo:

Subota:

OFK Bačka – Crvena zvezda 2:2 (1:0)
(Đorić 27, Makarić 78 – Boaći 54, 85 penal)

Nedelja:

Mačva – Spartak Ždrepčeva krv 1:0 (1:0)
(Gavrić 52)

Javor – Voždovac 0:3 (0:1)
(Ivković 42, Luković 81, Georgijević 90)

Partizan – Vojvodina 1:1 (0:0)
(Tošić 47 – Kojašević 86)

Radnik – Mladost 3:4 (0:2)
(Mićić 63, Purović 73, Gojković 90 – Radivojević 3pen, Golubović 13, Trifunović 64, 81)

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter