1
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

IZAŠLE KVOTE ZA MONDIJAL: Realnost ili je Srbija potcenjena?

Objavljeno: 02.12.17 u 10:21

Nije trebalo da prođe puno vremena da bi svetske kladionice izbacile kvote za plasman reprezentacija u grupama na Mondijalu u Rusiji.

Nama svakako najzanimljivija je grupa E u kojoj se nalazi Srbija, a u kojoj je apsolutni favorit za prvo mesto, naravno, reprezentacija Brazila sa kvotom oko 1,30 za plasman u narednu fazu.

Pošto svetske kladionice uglavnom izbacuju kvote samo za pobednike grupa, interesantno je da se Švajcarskoj za to daju veće šanse, nego Srbiji. Kvota na Šaćirija i drugove je 6,50, dok na ‘orlove’ iznosi 8.00.

Kostarika je ipak označena za blagog autsajdera grupe, pošto uložen jedan evro da će osvojiti grupu donosi 18 puta veći dobitak.

Tako će biti i u direktnom okršajima, a kada se radi o prvom kolu i meču između Srbije i Kostarike u Samari, naši fudbaleri nosiće blagu ulogu favorita.

Kvota na pobedu ‘orlova’ na otvaranju Mondijala je 2,00, dok je na selekciju sa američkog kontinenta 3,60.

Dakle, po kladionicama plasman bi trebalo da izgleda ovako: Brazil, Švajcarska, Srbija, Kostarika. Ali, fudbal je baš zato nepredvidiv…

0
0
1 Komentara
  1. Штета што нисмо ми с квотом Костарике, па да звекнем 10€ да ћемо проћи. Тако би легло тих 180€ ко будали шамар.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter