0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘PROMEŠAO KARTE’: Evo za kojih 11 se odlučio Vladan Milojević (SASTAVI)

Objavljeno: 29.11.17 u 17:30

Crvena zvezda u 19. kolu Superlige Srbije dočekuje Radnik iz Surdulice, a Vladan Milojević je odlučio da malo promeša karte.

Pakleni ritam za crveno-bele se nastavlja. Posle pobede nad Čukaričkim na Banovom Brdu u Beograd stiže Radnik iz Surdulice. Trener lidera srpskog šampionata Vladan Milojević odlučio je da malo promeša karte i pojedine igrače odmori, jer za osam dana sledi duel sezone sa Kelnom. Tako će umesto Filipa Stojkovića na teren Marko Gobeljić, Damjana Le Taleka zameniće Abraham Frimponog, na sredini terena igraće Uroš Račić i Nenad Milijaš, dok će po boku dejstvovati Luka Adžić. Napad će predvoditi Aleksandar Pešić, dok Ričmond Boaći odmara.

Zanimljivo je to da se na klupi Crvene zvezde nalazi oporavljeni Branko Jovičić, dok šansu čekaju još Gelor Kanga, Ričmond Boaći, Mičel Donald, Filip Stojković i Srđan Babić. Evo sastava dva tima:

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gobeljić, Savić, Frimpong, Rodić – Račić, Milijaš, Milić – Srnić i Adžić – Pešić.
RADNIK: Vasiljević – Mladenović, Bulatović, Stanković, Pavlović – Pejčić,Gojković, Radović, Keremah, Žakula – Zlatanović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter