0
Košarka

TRENER SAKRAMENTA ODUŠEVLJEN BOGDANOM: Taj dečko ima onu stvar, izvukao je propalu akciju i doneo nam pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.17 u 19:43

Bogdan Bogdanović iza sebe ima veliko veče u kome je u poslednjim sekundama presudio, ni manje ni više, aktuelnom šampionu u njegovom domu.

Srpski reprezentativac je u poslednjih dvedesetak sekundi utakmice vezao četiri od svojih 12 poena i doneo svojim Kingsima veliku pobedu u „Orakl centru“. Navijače Sakramenta su posebno oduševili poeni preko zvanično najboljeg defanzivca lige, Drejmoda Grina, koji su otvorili vrata velikoj pobedi njihovog tima. Kasnije je Bogdanović ostao smiren i na liniji penala, gde je na tri sekunde pre kraja potvrdio pobedu Sakramenta.

Nisu samo navijači bili oduševljeni, ushićenost Bogdanovim poenima nisu mogli da sakriju ni njegovi saigrači kao ni trener Dejvid Jerger, koji navodi da će nastaviti da insistita da lopta što češće ide u ruke srpskog košarkaša.

-Ovo je mlad tim i u njemu moramo da radimo na nekim osnovnim stvarima. Ali, ono što je sigurno, to je da ću nastaviti da insistiram da više damo Bogdanoviću loptu. Znam, svi kažu ‘O, on je iz Evrope, zna da šutira“. Ma, zna on mnogo toga, ume da odigra izuzetno dobro. Eto, u tom napadu pri nerešenom rezultatu pokazao je da ima onu stvar. Planirana akcija nam nije uspela, a on je video prostor za sebe i dao težak pogodak, tu sumnje nema- rekao je Jerger.

Trener tima iz prestonice Kalifornije ističe da ovi poeni nipošto nisu slučajnost, pošto je Bodgan i u Evropi rešavao mnoštvo mečeva u napetim završnicama.

-Bio je Bogdanović u mnogo napetih košarkaških situacija u Evropi, ima to iskustvo, ali je trebalo biti smiren i kod ona dva slobodna bacanja na samom kraju. NBA je ovo, tu nije kraj – dok stvarno ne bude kraj- zaključio je trener Kingsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter