0
Domaći fudbal

FLEŠ IZ SURDULICE: Bez pritiska na Zvezdu, sa dobrim rezultatom kući!

Objavljeno: 28.11.17 u 13:23

Fudbaleri Radnika iz Surdulice u sredu od 18 časova gostuju lideru šampionata Zvezdi, a u Beograd dolaze rasterećeni bez rezultatskog pritiska.

Iako je utakmicom prošlog kola nakratko pretkinut niz dobrih rezultata, Susrduličani ne odlaze na noge Zvezdi sa namerom da ostvare nemoguće, no obećavaju da utakmica sa jednom takvom ekipom koja bi trebalo biti favorit, neće biti samo „branjenje“, već i pokušaj da se kući tim vrati sa punim pgotkom.
Tu činjenicu pomalo remeti podatak da su u okviru 4. kola Surduličani utakmicu na domaćem terenu izgubili od gostiju iz Beograda rezultatom 5:0. Mo, sada ide nova runda.

– Fudbal je takva igra gde pobeđuje kvalitetniji i bolji. Mi moramo odigrati jako, odgovorno i koncentrisano svake sekunde da jednom takvom protivniku ne dozvolimo da svako naše opuštanje iskoristi – kaže prvi pomoćni trener Igor Bondžulić i dodaje:

– Ne možemo pričati o tome kako ćemo mi napasti Crvenu zvezdu, ali moramo razmišljati o tome kako ćemo postići pogodak. Moramo biti koncentrisani i odgovorni i razmišljati kako ugroziti protivnika, naravno uz dozu sreće – dodao je Bondžulić.

Utakmica Crvena Zvezda – Radnik igra se u sredu na stadionu ‘Rajko Mitić’ u Beogradu od 18 časova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter