0
Domaći fudbal

Fudbal soccer-Memorijalni turnir Miljan Miljanic Srbija U16 v Rusija U16 Dejan Joveljic (L) celebrates the goal Beograd, 03.06.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DEBI ĆE MORATI DA SAČEKA: Povreda odlaže Joveljićevu promociju u seniorski tim Zvezde

Objavljeno: 28.11.17 u 21:17

Iako je bilo najava da će supertalentovani napadač na sutrašnjem meču sa Radnikom zabeležiti svoj prvi nastup u seniorskoj konkurenciji, na njega će ipak morati da sačeka do naredne prilike.

Velika nada Crvene zvezde, Dejan Joveljić, osetio je bol u zadnjoj loži na poslednjem treningu pred meč sa Surduličanima, te zbog toga neće biti u kombinaciji za sutrašnji meč na stadionu „Rajko Mitić“.

Mladi napadač crveno-belih postigao je ove jeseni čak 33 pogotka na 14 odigranih utakmica u omladinskoj ligi, čime je privukao veliku pažnju na sebe, a iz kluba su smatrali da bi meč sa Radnikom bio idealan da se Joveljić gurne u vatru i u konkurenciji seniora.

Ipak debi u najboljem timu Zvezde moraće da sačeka neku narednu priliku, a to će najverovatnije biti 9. decembra, kada u Beograd dolazi ekipa čačanskog Borca.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter