0
Evropske lige

SERIJA A: Napoli sumnjivo do pobede, De Rosi napravio glupost godine, Miha odoleo na San Siru (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.17 u 17:45

Odigrano je još tri utakmice u okviru Serije A na kojima nismo videli puno golova, ali uzbuđenja je bilo i te kako.

Fudbaleri Napolija zadržali su prvo mesto na tabeli i u dobrom raspoloženju će dočekati derbi protiv Juventusa. Do trijumfa na ‘Friuliju’ stigli su golom iz veoma sumnjivog jedanaesterca.

Naime, Alan je faulirao Anđela, što arbitar nije okarkaterisao kao faul, a Anđelo je pod inercijom srušio Mađa i to već jeste bio prekršaj i to za penal po mišljenju sudije.

Penal je izveo Žoržinjo, koji je uspeo da zatrese mrežu Udinezea tek iz drugog pokušaja, nakon što mu je prvi udarac odbranio Skufet.

Roma je gostovala Đenovi u potrazi za vrlo važnim bodovima, ali nije uspela da dođe do njih, najviše zbog gluposti Danijelea De Rosija.

Roma je vodila od 59. minuta golom El Šaravija, ali je u 68. minutu De Rosi potpuno bez potrebe ošamario Lapadulu u kaznenom prostoru Rome i to bez lopte.

To nije moglo da promakne sudiji, pogotovo uz VAR tehnologiju, tako da je De Rosiju dodeljen crveni karton, a Đenovi penal. Lapadula je bio siguran i na najbolji način iskoristio poklon ovako iskusnog igrača. Neverovatno!

Milan je na svom San Siru dočekao Torino i svog bivšeg trenera Sinišu Mihajlovića koji je još jednom uspeo da odoli na ovom stadionu. Pre par nedelja je otkinuo bodove Interu, a danas i Milanu, pošto je meč završen rezultatom 0:0.

Tim Vinćenca Montele nikako nije uspevao da postigne gol, a ponovo je napad predvodio Kalinić. Pre samo tri dana Krutone i Silva su predvodili napad ‘roso-nera’ do pet golova protiv Austrije iz Beča.

Hrvatski napadač je imao najmanje tri ili četiri stopostotne prilike, ali je bio potpuno indisponiran, što je publika ‘nagradila’ ironičnim aplauzima i zvižducima.

Serija A, 14. kolo:

Subota

Bolonja – Sampdorija 3:0 (2:0)
(Verdi 3, Embaj 23, Okvokvo 73)

Kjevo – Spal 2:1 (0:1)
(Ingleze 66, 82 – Cesar 17ag)

Sasuolo – Verona (0:2)
(Zukulini 22, Verde 31)

Kaljari – Inter 1:3 (0:1)
(Pavoleti 71 – Ikardi 29, 83, Brozović 55)

Nedelja

Milan – Torino 0:0

Đenova – Roma 1:1 (0:0)
(Lapadula 69 penal – El Šaravi 59)

Udineze – Napoli 0:1 (0:1)
(Žoržinjo 33)

18.00 Lacio – Fjorentina
20.45 Juventus – Krotone

Ponedeljak

20.45:  (1,22) Atalanta  (6,50)  Benevento  (13,00)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter