0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Prvo Zvezda na otkrivanju spomenika Rajku Mitiću dočekuje Rad, potom Partizan igra košarku

Objavljeno: 18.11.17 u 08:55

Posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija u kvalfikacijama za Svetsko prvenstvo na teren se vraćaju najjači klubovi sveta.

Ipak, kao i uvek za gledaoce u Srbiji je najvažnija Superliga Srbije i dueli kada igraju Crvena zvezda i Partizan. Za razliku od crno-belih koji danas odmaraju, crveno-beli izlaze na teren, a posao ne bi trebalo da im bude težak. Protivnik je ekipa Rada koja se bori za opstanak. Prenos utakmice je na Areni sport jedan od 16 časova, mada bi bilo bolje da dođete na stadion, jer je ulaz besplatan, a otkriva se i spomenik Prvoj zvezdinoj zvezdi Rajku Mitiću, po kom i stadion nosi ime.

Nije ovo samo dan za navijače Crvene zvezde, jer će na teren i Partizan, ali u košarci. Crno-beli jesu u kontra ritmu, ali je vreme za pobedu. U Beograd stiže Olimpija iz Ljubljane. Meč u hali ‘Aleksandar Nikolić’ počinje od 19 časova uz prenos na Areni sport.

Kada je reč o istom kanalu čeka nas veliki broj fudbalskih mečeva, a mi izdvajamo derbi nad derbijima, reč je o duelu Rome i Lacija. Utakmica se igra od 18 časova uz prenos na Areni sport 4. Pored fudbala tu su još košarka i rukometna Liga šampiona.

Sport klub nam takođe donosi jedan veliki derbi. Reč je o duelu Atletiko Madrida i Real Madrida od 20.45 na prvom programu. Pre toga Mančester junajted dočekuje Njukasl, a u tim Žozea Murinja bi mogli da se vrate Pol Pogba i Zlatan Ibrahimović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter