0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SURDULIČANI PRED VOJVODINU: Imamo dosta samopouzdanja

Objavljeno: 17.11.17 u 15:03

Fudbaleri Radnika iz Surdulice će u subotu od 17 časova odigrati meč 17. kola Superlige Srbije protiv novosadske Vojvodine na stadionu ‘Karađorđe’.

Na konferenciji za medije pred ovaj meč govorili su trener Simo Krunić i fudbaler Nikola Radović:

– Poslednje dve pobede protiv dobrih protivnika popele su nas na višu poziciji na tabeli. Isto tako su nas podigle i psihički, to nam je ulilo dosta pouzdanja pred novo kolo, ali pred polazak na ovo teško gostovanje imamo u vidu da idemo timu s kojim teško prolaze mnoge ekipe. Vojvodina ima dobru ekipu i u duelu sa njom moramo spojiti uloženi trud iz prethodnih kola da bi se nadali povoljnom rezultatu. Dosta bi nam značio i bod iz igre sa jednom takvom ekipom. Verujem svojim momcima, uigravali smo taktiku za ovo vreme pauze, ostalo će se videti sutra na terenu, rekao je Krunić.

Radović je istakao da igrači imaju želju da nastave dobru seriju:

 U Novi Sad idemo sa dobrom i jakom formom, svi se vezujemo za igru iz pooslednjih par kola, te, ako i nastavimo tim tempom i ponovimo dosta stvari iz poslednjih utakmica, mislim da ćemo moći da se kući vratimo neporaženi i verovatno slaviti, kaže Nikola Radović, koji se sa saigračem iz kluba, Igorom Zlatanovićem nalazi na listi strelaca TOP 25 Supelige, sa postignuta četiri gola.

Šef struke surduličkog superligaša ne otkriva ko će biti u konkurenciji tima za prvih 11. Zdravstveni bilten igrača odličan, jedino u igri neće biti Pantelića, koji odrađuje parne kartone.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter