0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

PENO PRED PARTIZAN: Oni će igrati potpuno drugačije pred svojom publikom, ali spremni smo

Objavljeno: 13.11.17 u 19:33

Sutra od 20 časova će drugi put ove sezone snage odmeriti Partizan i Alba.

U prvom meču su Nemci bili uspešniji i na svom parketu porazili Partizan rezultatom 111:85.

Međutim, tim Miroslava Nikolića je u odnosu na tadašnju premijeru u Evrokupu dosta uigraniji, a tu je i Samardo Semjuels koji nije bio član Partizana tokom prve utakmice.

– Prva utakmica je možda delovala kao laka, ali nije bila takva. Sada će Partizan igrati potpuno drugačije pred svojim navijačima. Igraju jako agresivno na svom terenu. Mi to znamo i bićemo spremni, rekao je Stefan Peno.

Dosta lepih reči o crno-belima je imao strateg tima iz Berlina, Aito Garsija koji je još naveo i da su njegovi izabranici umorni zbog učestalih putovanja.

– Partizan ima visoke i snažne igrače. Mnogi su dobri šuteri. Ova utakmica u utorak će biti još teža za nas, zato što je to naša treća utakmica zaredom u gostima u sedam dana. Igramo utakmicu na svaka dva i po dana bez odmora što nije dobro. I izaziva povrede. Srećni smo s pobedama na početku sezone, ali vidim da moji igrači pate zbog rasporeda, a to je sve rezultat novih Fibinih prozora, rekao je Garsija.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter