1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Partizan i Rad u ravnoteži, Zvezda i Spartak silno oslabljeni

Objavljeno: 12.11.17 u 13:50

U sredu se igraju odloženi mečevi osmine finala Kupa Srbije, a na teren će Partizan-Rad, Borac-Crvena zvezda i Spartak-Mačva.

U Humskoj će snage odmeriti Partizan i Rad. Crno-beli su apsolutni favoriti u ovom meču, ikao imaju dva veoma važna igrača odsutna. Reč je o reprezentativcima Vladimiru Stojkoviću (‘A’ selekcija) i Danilu Pantiću (U-21). Međutim, Rad je takođe bez dva veoma važna igrača, u timu neće biti Aleksandra Lutovca (U-21) strelca gola protiv Austrije i Đorđa Denića (U-21).

U najtežem položaju je Crvena zvezda koja ne može da računa na pet igrača. Nemanja Radonjić i Nenad Krstičić su sa ‘A’ selekcijom u Koreji, dok su Luka Ilić i Luka Adžić sa mladom reprezentacijom. Takođe, pitanje je hoće li se Ričmond Boaći (danas igra za Ganu) vratiti do srede u Beograd.

Oslabljen će biti i Spartak iz Suboteice u duelu sa mačvom. Nemanja Ćalasan i golman Miloš Ostojić su sa mladom reprezentacijom, dok je najbolji igrač Đorđe Ivanović sa ‘A’ timom u Koreji.

0
0
1 Komentara
  1. E vreme je da Zvezda izgubi, ispadne i to se bas blizi, ako protivnik bude pametno igrao eto zvezdi ispadanja, veoma moguce ispadanje zvezde, paaaaa neka bude tako onda, pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter