2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Zvezda nije briljirala, Feldin jeste, 31 poen za pobedu Zvezde nad FMP-om

Objavljeno: 12.11.17 u 19:06

Košarkaši Crvene zvezde savladali su FMP iz Železnika u meču 8. kola ABA lige 84:77, uz fantastičnu partiju Džejmsa Feldina, koji je ubacio 31 poen.

Sam početak meča najavljivao je ubedljiviju partiju Zvezde, pošto su izabranici Dušana Alimpijevića poveli 14:5, uz pet poena Feldina, ali su gostujući košarkaši, na krilima Filipa Čovića, uspeli da se vrate u meč.

FOTO: STARSPORT

Imala je Zvezda u nekoliko navrata osetniju prednost, ali nisu uspeli domaći košarkaši da se odlepe na dvocifrenu razliku (najveća prednost bila je devet poena), pa je neizvesnost potrajala do samog kraja, kada se raspoloženom Feldinu priključio Ročesti (11 poena), čemu FMP nije uspeo da isparira.

FOTO: STARSPORT

Na kraju, šesta pobeda Zvezde i (verovatna) titula MVP-ja osme runde ABA lige za Džejmsa Feldina jedino su što će se pamtiti sa ovog meča, pošto je pred Dušanom Alimpijevićem poprilično težak put, jer nastavak sezone, ukoliko izostane podrška Feldinu, Lesoru i Ročestiju (Bjelica i Antić nisu nastupili), neće doneti ništa dobro crveno-belima.

ABA LIGA 8. KOLO

Petak:

Cibona – Zadar 78:80

Subota:

Mega Bemaks – Partizan 89:102

Nedelja:

Crvena zvezda – FMP 84:77

Budućnost – Cedevita 19

Olimpija – MZT 21

0
0
2 Komentara
  1. Ti si taj koji ce da odluci ko ce u Arenu i ko treba sta da bojkotuje…..takvi poput tebe sigurno ne vise od jednom za godinu ne odu na tekmu,ali su usta uvijek puna pljuvacke,a prsti zeljepljeni za tastaturu.Puno podrska Zvezdi i puna Arena u srijedu 20 000. cigana da goriii………ljubav si mi jedinaaaa ti si moja sudbina bilo da si prva ili da si zadnja volecu te uvek jaaa…

    0
    0
    Odgovori
  2. SRAMOTNA IGRA ZVEZDE.Zvezda ove godine puca po svim savovima. Prvo, ostace bez navijaca, jer niko nije mazohista da bi gledao i trpeo bol, gledajući RADIČEVIĆA, DAVIDOVCA, APIĆA, JOVANOVIĆA, JANKOVIĆA, KEŠELJA, LAZAREVIĆA DOBRICA I SL. Prosto je neverovatno od toliko dobrih plejeva, da mi uzmemo Radičevića, zar nije bila bolja kombinacija Gos-Ročesti. Čović kaže da je Rajt bio skup za mesečnu platu od 40000 evra, a jedna dobijena utakmica u Euro ligi sa njim vraća taj novac, iz tih razloga Zvezda će ostati bez publike, a onda sve po redu. Voleo bih da znam ko je odradio SKAUTING ove godine.Dabogda mu oci ispale. Prva petorka i nekako, a KLUPA plač majke božije. Koja je to politika kluba da imaš igrače Antića Bjelicu Ročestija od prko 30 godina, pa da mogu da igraju svaku drugu utakmicu (Antić). Voleo bih da je drugačija situacija. Pozdrav za Delije.BOJKOT UPRAVE. NIKO U ARENU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter