0
Košarka

NBA: Maestralni Jokić ‘ugasio’ Vestbruka, a Bogdan ponovo zablistao kad se lomilo! (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.17 u 09:11

Dvojica srpskih reprezentativaca odigrali su sjajne role u utakmicama koje su se igrale u zoru, upisavši nove pobede sa Denverom i Sakramentom.

Zlonamerni će reći da nije tako i da je preterivanje, ali Srbi su ponovo u modi u NBA ligi. Pogotovo kada se radi o Nikoli Jokiću i Bogdanu Bogdanoviću, dvojici možda i najatraktivnijih naših predstavnika ‘preko bare’ u odsustvu povređenog Miloša Teodosića.

Jer, Nikola Jokić je, na primer, ponovo kao od šale upisao ‘dabl-dabl’ i svoj tim doveo do nove pobede. Plej-of se čini sve izvesnijim, iako je odigrano tek oko 12 utakmica.

U pobedi nad pojačanim Oklahoma Siti Tanderom rezultatom 102:94, Srbin je postigao 15 poena, uhvatio čak 11 skokova i podelio tri asistencije. Posle lošeg prvog poluvremena momak iz Sombora se probudio, a samim tim proigrala je i cela ekipa Nagetsa, pa su i preokrenuli pred svojim navijačima. Dakle, jasno je ko je bio pokretač tima iz Kolorada.

Definitivno je da čini saigrače boljima, pa je tako Emanuel Mudiaj ubacio 21 poen, a Pol Milsap 17, dok je na drugoj strani najefikasniji bio Karmelo Entoni sa 28 poena. A Rasel Vestbruk? Ostao je na, za njega, mizernih 13 poena i sedam skokova.

(Izvor: youtube / Zarychta Highlights)

Kada se radi o Bogdanu Bogdanoviću i on je odigrao posličnom receptu – mlako prvo poluvreme i ubojito drugo, kada je pogađao ‘klač’ šuteve kojima se rešavao meč.

U trijumfu protiv Filadelfije, bivši as Partizana i Fenerbahčea je odigrao 22 minuta i postigao devet poena, uz tri skoka. Ako pitate navijače Sakramenta neverovatno bitan pogodak bio je onaj iz treće deonice za tri poena, i to posle četiri uzastopna promašaja iz prvog dela.

Poslednju deonicu je presedeo na klupi, ali se može reći da je imao velikog uticaja na trijumf od 109:108.

U dramatičnoj završnici De‘Aron Foks je 14 sekundi pre kraja doneo pobedu Kingsima, pošto je Embid na drugoj strani promašio šut za pobedu u poslednjoj sekundi.

Najbolji u redovima Kingsa bio je Rendolf sa 20 poena, dok je Filadelfiju predvodio Kovington sa 24 poena.

(Izvor: youtube / Motion Station)

NBA, rezultati:

Vašington – Los Anđeles Lejkers 111:95
Toronto – Nju Orleans 122:118
Hjuston – Klivlend 117:113
Sakramento – Filadelfija 109:108
Denver – Oklahoma 102:94

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter