1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ PROZVAO ČOVIĆA: Najbolje se slažemo kada se ne viđamo! Zašto bih razmenjivao nežnosti sa njim? (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.17 u 20:00

Reči generalnog direktora Fudbalskog kluba Zvezdana Terzića koje se možda neće dopasti navijačima Crvene zvezde.

U intervjuu za navijački portal ‘RedStarBelgrade’, Zvezdan Terzić, koji je objavljen na kanalu ‘Jutjub’ iz nekoliko delova, bio je upitan za saradnju sa košarkaškom sekcijom. Odgovor je bio da nje nema.

– Nema prostora za saradnju, kao što je nikada nije ni bilo. Naravno da volimo kada naša košarkaška sekcija pobedi, ali mi donosimo odluke za sebe kao što oni donose za sebe. Možemo da učestvujemo u nekim zajedničkim marketinškim akcijama i osim što naši igrači igrači odlaze na košarkaške utakmice i njihovi dolaze na fudbalske, to je to. Ne vidim prostor za ozbiljnu saradnju – odgovorio je Terzić.

A kada je upitan za odnos sa predsednikom KK Crvena zvezda Nebojšom Čovićem, Terzić se nasmejao i rekao:

– Nisam ga video već dve godine. Odnos je odličan, najbolje je kad se ne viđamo! – rekao je i dobio potpitanje da se to možda neće dopasti navijačima:

– Ja radim ono što je u interesu Crvene zvezde. Što bi se viđali? Ne vidim razlog. Poštujem ono što radi, i on bi isto trebalo da poštuje to što ja radim. Što bi se mi družili i razmenjivali nežnosti između nas? – upitao je Zvezdan Terzić.

(Izvor: youtube / FCRedStarBelgrade)

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter