4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZNAT ZVEZDIN PLAN ZA JANUAR: Četiri pojačanja želja kluba!

Objavljeno: 08.11.17 u 11:15

Uprava Fudbalskog kluba Crvena zvezda uveliko je napravila plan za predstojeći zimski prelazni rok, mada su imena u ‘tajnosti’.

Neki bi rekli da je još uvek rano za priču oko pojačanja, jer je pred crveno-belima važniji zadatak, a to je pokušati izboriti proleće u Evropi i ne samo to, već i zadržati lidersku poziciju na tabeli. Ipak, uprava mora već da pravi plan za januar i prelazni rok koji dolazi.

U izjavi za portal ‘RSB’ generalni direktor Zvezdan Terzić je istakao da je u planu da se dovede četiri pojačanja.

– Tačno četiri pojačanja želimo u januaru – rekao je Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde nije želeo da otkrije imena, ali se ona već po medijima neko vreme provlače. HotSport je već pisao o tome da je Milan Jevtović jedna od želja, a nije tajna da su na spisku i napadač Olimpijakosa Ben, kao i vezista BATE Borisova Mirko Ivanić.

FOTO: STARSPORT

Ipak, dolazak pojačanja diktiraće mogući odlasci. Jasno je da recimo za Bena nema mesta ako Ričmond Boaći ostane na našem najvećem stadionu. Takođe, trebalo bi sačekati rasplet sa ugovorima Slavoljuba Srnića, Mičela Donalda, Damjana Le Taleka i Gelora Kanga.

Zanimljiva zima stiže na Marakanu…

0
0
4 Komentara
  1. Zvezda bi u ovom momentu trebalo da razmišlja ekonomskom logikom i da proda nekoliko igrača od kojih može da profitira. Pre svega mislim na Kangu (koji jeste dosta doprineo plasmanu u LE, ali guši igru i ekscentričan je) i Boaćija (koliko god je dobar i daje golove, najskuplji je igrač i može dobro popuniti kasu, plus zauzima mesto stranca). Povratkom na teren Jovičića, stvara se tandem zadnjih veznih Krstičić-Jovičić (Račić) pa bi mogli prodati i Donalda. Za njega mi je naročito krivo jer je igračina, kapiten, ali je izjavio da bi voleo da napusti klub pa bi mu trebalo to omogućiti. Le Taleka je Milojević vratio u ritam, ali i on je izjavio da želi da ode pa bi i njega trebalo pustiti jer na njegovoj poziciji imamo Babića i Frimponga (koma će nadam se srediti državljanstvo). Još jedan igrač kome ističe ugovor, ali koga bih po svaku cenu zadržao je Srnić i njemu bi trebalo ponuditi novi ugovor jer je veliki radnik na terenu. Što se pojačanja tiče, raduje me izjava Terzića da ciljaju još kvalitetnije igrače od postojećih. Priča se o Budesku koji mi deluje bolji od Kange i o Benu koji je odlično odigrao protiv partizana. Dakle: Borjan-Stojković (Gobeljić)-Rodić-Savić-Babić (Frimpong)-Jovičić-Krstičić (Račić)-Budesku-Adžić (?Budesku)-Srnić (Milić)-Pešić (Joveljić).

    0
    0
    Odgovori
  2. Jevtović i Ivanić su odlični igrači i oni bi bili pun pogodak Zvezde, ali pitanje je hoće li Ivanić hteti da dođe u Zvezdu, jer pre nego je otišao u Belorusiju, nije hteo doći u Zvezdu. Tada je izjavljivao da ga Zvezda ne interesuje. On je poreklom iz Bačkog Jarka, mesta kod Novog Sada, gde žive Srbi kolonisti iz banjalučke krajine, ali je na nagovor Ljubiše Tumbakovskog, selektora anti-srpske države C.Gore, prihvatio dres C.Gore, sa kojom nema nikakvih dodirnih tačaka, osim ako je nekada pročitao u novinama neku vest, iz C.Gore gde brutalno proganjaju Srbe i gde Srbi žive u aparthejdu. Ni to mu nije smetalo da prihvati dres ove bonsai države. U našoj Super ligi postoji nekoliko vrlo interesantnih igrača, koji bi imali mesta u Zvezdi, a to su: Ivanović, Savković i Radovanović, iz Spartaka, Vukanović, iz Napretka, Denić, Njegoš Petrović i Lutovac, iz Rada, Vučić i Dimić, iz Zemuna.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sve kandidate za Zvezdine igrače prvo na psiho-fizički test (BRZINA, KONDICIJA, SARADNjA,..), a oni koji su sporiji i manje pretrče od omladinaca CZ, ne kupovati (makar bili bespaltni) !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter