0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

PRED DERBI: Semjuels poslao direktnu poruku Zvezdi i navijačima Partizana

Objavljeno: 06.11.17 u 11:50

Večeras će se u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ po prvi put u ovoj sezoni igrati ‘večiti derbi’.

A mnogim košarkašima će to biti prvi ‘večiti derbi’ u karijeri, jedan od njih je i Samardo Semjuels.

Poslednje pojačanje Partizana je odigralo već jednu utakmicu u crno-belom dresu. Odlično se Jamajčanin predstavio navijačima crno-belih pobedom nad Cibonom, ali samo preko televizije. Danas će prvi put zaigrati pred njima, a evo šta je on poručio pred večerašnji meč.

– Za mene je ovo jedna od najvećih utakmica poslednjih godina. Ova utakmica je obeležena u kalendarima svih u Srbiji. Razumem to i drago mi je što ću biti deo svega. Nikad pre nisam igrao u Srbiji, ali video sam kako izgledaju njihovi domaći tereni. Koliko podrške dobijaju od svojih navijača. Srećan sam što sam ovde i što radim sa ovim momcima. Volim energiju koju osećam ovde i klub kakav je Partizan. Klub sa velikom istorijom, počeo je Semjuels za ‘Sportski žurnal’.

Potom se stameni centar crno-belih osvrnuo na sebe i to šta može da se očekuje od njega na ovako važnim mečevima kao što je ‘večiti derbi’, ali i svakom drugom.

– Moj posao je da izađem na teren i dam sve od sebe. Navijači će da obave svoje, a moje je da pružim najbolje što mogu. Na terenu dajem celog sebe, strastven sam, igram sa mnogo emocija i volim da pobeđujem. Pre svega moraš da veruješ da možeš da pobediš. Kada utakmica počne, istrčaću na teren fokusiran.

Imao je šta da kaže Jamajčanin i o Crvenoj zvezdi, svom današnjem rivalu, i uputi poruku da nema ništa protiv crveno-belih. Očigledno je da je Samardo Semjuels vepma dobro upućen u stanje u srpskoj košarci, što potvrđuju i ove reči:

– Nemam ja ništa lično protiv Crvene zvezde. Ja samo želim da pobedim i učiniću sve da se to dogodi. To je dobra ekipa. Svake godine imaju slične igrače, koji igraju sa dosta energije. Dosta trče u kontranapadima. Uvek znaš šta možeš da očekuješ od Zvezde. Imam ideju kako će to izgledati.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter