5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TEŽAK ISPIT ZA ZVEZDU: Milojević menja taktiku! (SASTAV)

Objavljeno: 05.11.17 u 10:10

Navikli smo na Crvenu zvezdu u formaciji 4-3-2-1, ali će danas četa Vladana Milojevića biti nešto ofanzivnija sa dva klasična napadača.

Pred reprezentativnu pauzu Crvena zvezda večeras (17 časova) ima težak ispit protiv Radničkog iz Niša, koji je prošle sezone glatko pobeđen na Čairu. Posle osvojenog boda protiv Arsenala, sledi domaći zadatak, koji je potrebno rešiti sa uspehom. Trener Vladan Milojević je, kako saznaje HotSport, blizu odluke da kao pre sedam dana u startnu postavu ubaci dva klasična napadača. Tandem Pešić – Boaći je odneo bodove iz Gornje Varoši i sada je plan isti, a svakako da momak koji je počeo profesionalnu karijeru u Radničkom ima poseban motiv na „svom terenu“.

Pored očiglednog premora većine prvotimaca, neće doći do velikih promena u timu, a na poziciju levog beka vraća se Milan Rodić. Poslednja linija biće standardna, kao i vezni red na čelu sa kapitenom Mičelom Donaldom.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Savić, Le Talek, Rodić – Donald, Krstičić, Srnić, Kanga – Pešić i Boaći.

0
0
5 Komentara
  1. „Petre“ prvo skoči pa onda reci hop. Pričekaj današnju utakmicu u Nišu, pa onda komentariši učinak Donalda, Kange i Boaćija. Zapamti „Petre“ naši srpski igrači su zakon za ove 3 trube.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne mogu da shvatim da neki navijači Zvezde još nisu shvatili kakvi su igrači Donald, Kanga i Boaći. Zapamtite, oni nigde na zapadu ne mogu igrati, jer im nedostaje samo jedna sitnica – kvalitet! Ako danas budu igrali u Nišu, nadam se da će svima biti bar malo jasnije!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter