1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆ PRIMORAN DA MENJA: Šapčane napada novi špic, promena na sredini terena (SASTAV)

Objavljeno: 05.11.17 u 09:55

Na povrede se žale Ognjen Ožegović i Milan Mitrović, te je Miroslav Đukić bio primoran da menja pred gostovanje u Šapcu.

U julu na startu sezone Partizan je pregazio Mačvu (6:1), a danas (13 časova) u Šapcu sledi gostovanje crno-belih na čelu sa Miroslavom Đukicem, koji je nosio dres Mačve i rođen je u okolini gradana Savi. Svakao se očekuju pune tribine, a pred pauzu ekipa iz Beograda je pikirala nova tri boda, a promene u sastavu postale su ustaljena praksa posle nastupa u Evropi. Na povrede se žale Ognjen Ožegović i Milan Mitrović, a kao zamene figuriraju Teofilijus Solomon ili možda mladi napadač Đorđe Jovanović, koji je ušao protiv Skenderbega.

Probleme sa zarađenim udarcem ima i Zoran Tošić, dok je Everton Luiz svakako umoran, mada se očekuje u startnim timu. Ukoliko ne bude mogao iskusni vezista tu su Danilo Pantic i Petar Đuričković

Na golu je mesto rezervisano za Vladimira Stojkovića, a u poslednjoj liniji ulogu čeka i Nemanja Antonov.

Projektovan sastav: Stojković – Vulićević, N. R. Miletić, Ostojić, Antonov – Jevtović, Everton, Janković, Pantić – Solomon i Tavamba.

0
0
1 Komentara
  1. Jeli to.. sklanjalica u najavi…Ivica Kralj ima da sredi sve probleme ako i on ne uspije tu je sudija + 7 do 10 min je zagarantovano

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter