0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ: Konačno kompletni! ANTIĆ: Pobediće veća želja!

Objavljeno: 05.11.17 u 13:05

Crvena zvezda u 7. kolu ABA lige gostuje Partizanu, a meč se igra u ponedeljak od 21 čas u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Pred derbi sa Partizanom trenera Dušana Alimpijevića hrabri to što najzad može da računa na ceo ‘roster’, to jest nema povređenih igrača.

– Utakmice Crvene zvezde i Partizana su specifične same po sebi, jer u takvim utakmicama prestaje da bude važno ko ima kakav roster, i u kakvoj je formi, već odlučuju mali detalji i male stvari. Ekipa Partizana NIS sa pojačanjima koja je dovela, očigledno da je promenila i svoje ambicije, ali i igru na parketu. Ono što je dobro za Crvenu zvezdu da pred derbi možemo da kažemo da smo konačno kompletni i to 1.put od početka ove sezone – rekao je Dušan Alimpijević.

Oporavljeni Pero Antić veruje da će pobediti onaj tim koji bude imao veću želju, a ne ko je u boljoj formi i ko ima jači sastav.

– Od derbija ne očekujem ništa osim velike borbe i da moji saigrači daju maksimum. U ovakvoj utakmici ne odlučuju ni trenutna forma, ni skauting ni priprema, već želja za pobedom i srce. Igrao sam od poslednjeg derbija pre nego što sam otišao prvi put iz Zvezde, mnogo velikih utakmica i za trofeje, mnogo je iskustva sada tu, ponavljam utakmica, u kojoj moraš da imaš veću želju od protivnika da je dobiješ – istakao je Antić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter