0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: Monako zaustavio Bešiktaš, ali mu „evropsko proleće“ polako izmiče (VIDEO)

Objavljeno: 01.11.17 u 21:01

„Kneževi“ su prvi tim koji je u četiri utakmice uspeo da odoli crno-blima, pošto su u meču četvrtog kola grupe G, u Istanbulu remizirali rezultatom 1:1.

Ekipa Monaka je u ovu utakmicu ušla pod imperativom rezultata, pošto su u prva tri kola razočarali, osvojivši svega jedan bod.

Sa druge strane Bešikaš je posle tri trijufa dočekali ovaj meč rasterećeno, kao lider grupe pa im je i bod sa prošlosezonski polufinalistom bio prihvatljiv.

Ipak istanbulski „Orlovi“ sigurno nisu ušli u meč da osvoje samo bod, već su pred svojom publikom želeli da već možda večeras overe prvo mesto u grupi.

Prvi su do pogotka na vom meču stigli gosti, koji su preko Žoaa Mutinja, u sudijskoj nadoknadi poluvremena uspeli da dođu do željenog vođstva.

Izvor:Youtube/Mann

Domaći fudbaleru su se tokom pauze dobro oporvili od šokantnog finiša poluvremena i već posle devet minuta nastavka došli do poravnanja, a strelac je bio Čenik Tosun iz jedanaesterca.

Nedugo zatim Bešiktaš je imao veliku šansu da dođe i do potpunog preokreta, međutim Babelu i Kvarežmi je nedostajalo više koncentracije u završnici.

Do kraja je Francuski tim ipak bio konkretniji, nekoliko puta opasno zapretio preko Baldea Keite, međutim promene razultata nije bilo.

Tako se Monako u poslednja dva kola nalazi u vrlo nezgodnoj poziciji, pošto je sada dovedeno u pitanje njihovo evropsko proleće u nekom od dva takmičenja.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter