0
Evrokupovi

NESVAKIDAŠNJE: Da li je ovo najbizarnija zabrana u istoriji Lige šampiona!?

Objavljeno: 31.10.17 u 11:14

Jedna od derbi utakmica 4. kola Lige šampiona imala je jednu više nego zanimljivu uvertiru pošto je uoči nje izrečena jedna vrlo neobična zabrana.

Prethodno kolo navijači Napolija su u Engleskoj kaiševima napali navijače Mančester Sitija, a da se takav incident ne bi ponovio i u Italiji, odlučeno je da se navijačima oba kluba, pa čak i funkcionerima „građana“ zabrani nošenje kaiševa na „San Paoliju“.

Ovo je zaista jedna od najbizarnijih zbrana u istoriji najelitnijeg evropskog takmičenja, a ovu vest su u Mančesteru dočekali sa nevericom.

-Znam da su nas napali kaiševima, ali kakve to veze ima sa našim navijačima? Nismo mi krivi ništa. Ove odluke UEFA se uvek koriste protiv nas, prvo smo kažnjeni zbog zviždanja himni takmičenja, pa su ispraznili stadion, i sada ne smemo da nosimo kaiševe. Bizarno – rekao je Kevin Parker predstavnik navijača „građana“.

Utakmica između Napolija i Mančester Sitija na programu je u sredu od 20:45.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter