1
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NBA: Bogdanović najbolji u porazu Kingsa, nova sjsjna partija Jokića i dabl-dabl (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.17 u 09:10

Srpski košarkaši su noćas imali šta da pokažu u najjačoj ligi na svetu.

Na parketu su bili Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović i obojica su imali veoma dobar učinak.

Jokić je upisao još jedan dabl-dabl u svojoj NBA karijeri u pobedi Denvera od 124:111 nad Bruklinom. Duel ove dve ekipe je počeo veoma efikasno, sa 65 poena u prvoj četvrtini. Prvu dvocifrenu prednost su početkom drugog kvartala imali Netsi koji su vodili sve do poluvremena.

Početkom drugog počinje odlična serija Denvera kojom Nagetsi u tom delu igre stižu i do plusa od čak 26 poena razlike. Denver je uspeo da bez problema sačuva prednost do kraja i upiše važnu pobedu.

Nikola Jokić je imao 21 poena, 14 skokova i četiri asistencije, dok je jedino Džamal Marej imao više poena od njega – 26. U Bruklinu je najbolji bio Spenser Dinvajd sa 22 poena.


(Izvor: YouTube/Real Rapid Highlights)

Kingsi su odigrali jednu pravu utakmicu za mučenje svojih navijača. Pretrpeli su veoma ubedljiv poraz od Vašingtona, rezultat je bio 110:83. Sakramento je počeo veoma loše i u prvom poluvremenu ubacio svega 32 poena, što je manje od broja poena koji su Vizardsi ubacili još u prvih 12 minuta.

U drugom poluvremenu je vođstvo nastalo da raste, sve do maksimalnih 37 poena razlike! Ipak, Sakramento je uspeo da za nijansu ublaži poraz u finišu, a najraspoloženiji u timu Kingsa bio je Bogdan Bogdanović.

Srbin je za 23 minuta igre upisao 15 poena i četiri ukradene lopte, dok je Frenk Mejson ubacio 11 poena. Za Vašington je Džon Vol bio najbolji sa 19 poena.

(Izvor: YouTube/Sacramento Kings)

NBA REZULTATI:

Atlanta Hoks – Milvoki Baks 106:117

Indijana Pejsers – San Antonio Spars 97:94

Bruklin Nets – Denver Nagets 111:124

Šarlot Hornets – Orlando Medžik 120:113

Sakramento Kings – Vašington Vizards 83:110

Klivlend Kavalirs – Njujork Niks 95:114

Golden Stejt Voriors – Detroit Pistons 107:115

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter