0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Večiti nastavljaju prvenstvenu trku- Partizan u Čačku, Zvezda u Zemunu

Objavljeno: 29.10.17 u 08:45

Danas će u fokusu svakako biti mečevi crveno i crno-belih u okviru 15. kola fudbalske Superlige.

Sportski program će od 13 časova otvoriti utakmica uzmeđu Zemuna i Crvene zvezde koju možete pogledati na prvom programu televizije Arene Sport.

Na istom programu će četiri sata kasnije početi i duel u Čačku, u kojem će domaći Borac ugostiti aktuelnog šampiona Srbije, ekipu Partizana.

Što se tiče programa Arene, tu ćete tokom današnjeg dana moći da pratite i mečeve italijanske Serije A i francuske Lige 1, a za ljubitelje košarke tu je meč ABA lige, Igokea-FMP kao i španske lige između Valensije i Gran Kanarije.

Što se tiče televizije Sport Klub tu će preovladavati dueli španske Primere i engleske Premijer lige a posebno će biti zanimljiv birmigemski derbi u okviru Čempionšipa između u kome će se na „Sent Endruzu“ sastati Birmingem i Aston Vila.

Tu su takođe i mečevi kineskog fudbalskog šampionata a za ljubitelje košarke tu je poslastica u vidu istambulskog derbija u kome se će Galatasaraj dočekati Fenerbahče našeg Željka Obradovića. Takođe od 21:30 tu je i duel NBA lige između Indijane i San Antonia.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter