0
Košarka

KROSOVER KOJI JE ZALUDEO SAKRAMENTO: Bogdanov potez ovekovečen u formi animiranog filma! (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.17 u 11:56

Srpski reprezentativa iako još ni izbliza nije pokazao svoj raskošni talenat u NBA, već je ostavio veliki utisak na navijače tima iz Kalifornije.

Tokom prve dve utakmice Bogdan Bogdanović je zabeležio 12, odnosno 10 poena, što se može smatrati dobrim debijem u najjačoj ligi sveta, međutim priznaćete da je ovo daleko od njegovog maksimuma i da u budućnosti svi očekujemo njegovu pravu „eksploziju“ u NBA.

Toga su izgleda svesni i fanovi Kingsa, koji su oduševljeni onime što su do sad videli od srpskog internacionalca i svaki njegov potez prate sa velikom pažnjom.

Uoči utakmice u Nju Orleansu, Sakramento je objavio kratak film o Bogdanoviću, gde je prikazan jedan radni dan našeg reprezentativca, od treninga do same utakmice a sada je na zanimljiv način ovekovečen jedan njegov potez upravo iz meča sa Pelikansima.

 

Beware… @bogdanbogdanovic’s crossover is known to cause stumbling and loss of balance with a high likelihood of buckets. (🎨: @patricktruby)

Објава коју дели Sacramento Kings (@sacramentokings) дана

Bogdanović je na pomenutom meču ubacio 10 poena, a jedna akcija ostavila je poseban utisak na sve u Sakramentu. U pitanju je sjajna prednja promena bivšeg košarkaša Partizana, kojom je elegantno izbacio Etvana Mura a zatim se ustremio ka košu i lako poentira.

Izvor:Youtube/Zarychta Highlights

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter