0
Domaći fudbal

BUAČ NAKON RADA: Pobeda možda previsoka ali zaslužena

Objavljeno: 28.10.17 u 22:56

Trener ekipe Vojvodine imao je razloga za zadovoljstvo, pošto je njegova ekipa na gostovanju Radu slavila ubedljivim rezultatom (3:0).

Vladimir Buač je nakon utakmice na Banjici izjavio da je pobeda njegovog tima možda ostvarene višim rezultatom, kada se uzmu okolnosti na terenu, ali da je ona došla potpuno zasluženo.

– U prvom poluvremenu smo kontrolisali utakmicu i igrali solidno, poveli sa 0:1, ali u prvih 15-20 minuta nastavka došlo je do pada u našoj igri, kada je Rad propustio dve-tri jako dobre prilike. Međutim, potom smo u preostalom delu meča opet bili bolji, realizovali neke šanse i na kraju zasluženo pobedili. Možda ne baš ovim rezultatom, ali u svakom slučaju, smatram da smo zasluženo trijumfovali – izjavio je Buač.

Novosađani su ovim trijunfom barem na kratko preskočili Voždovac na trećoj poziciji na tabeli, a u narednom kolu ih očekuje gostovanje ekipi Čukaričkog.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter