0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘PIŠTALJKA’: Zvezdi sudi ‘omiljeni’ arbitar, Partizanu ‘spasilac’ protiv Napretka

Objavljeno: 27.10.17 u 23:40

Crvena zvezda i Partizan će mečeve 15. kola Superlige Srbije odigrati u nedelju, kada se igra još pet mečeva, dok samo Rad i Vojvodina na teren izalze sutra.

Lider prvenstva Crvena zvezda posle mnogo godina ponovo gostuje u Gornjoj Varoši. Protivnik je Zemun, ekipa koja je pre samo dva dana na istom terenu poražena od Partizana 3:1, ali su se zeleno-plavi dobro držali do samoga kraja. Meč se igra od 13 časova, a sudiće ga Bojan Nikolić. Grobari bi rekli ‘omiljeni’ arbitar Delija, jer je u prošlosti znao da svira penale za crveno-bele, koji su za ‘komšije’ navodno bili sumnjivi.

Sa druge strane, Partizan od 17 časova gostuje u Čačku. Meč se igra na stadionu kraj Morave, a pravdu će deliti Novica Anđelovski. Tu bi Delije mogle ‘svašta da kažu’, jer je ovaj arbitar sudio meč u Humskoj protiv Napretka, kada su crno-beli iz ofsajda stigli do boda.

Naravno, uvek će biti nezadovoljnih…

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter