0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ PRED CEDEVITU: Iza nas su dve loše utakmce ali verujem u igrače

Objavljeno: 27.10.17 u 17:40

Košarkaši Mega Bemaksa u subotu će dočekati zagrebačku Cedevitu u okviru 6. kola regionalne lige.

Ekipa Dejana Milojevića u ovu utakmicu ulazi posle poraza od Olimpije i Budućnosti, međutim mladi stručnjak veruje da njegovi igrači mogu da se izdignu iznad toga i možda iznenade favorizovanog rivala.

– U subotu nas očekuje težak meč protiv Cdevite koja je izuzetno kvalitetna ekipa sa nekoliko vrlo iskusnih igrača, uz Džanana Musu koji je pokazao da je jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi na svojoj poziciji. Iza sebe imamo dve loše utakmice, protiv Olimpije i Budućnosti, ali verujem da će ekipa uspeti da se podigne i odigra dobar meč protiv Cedevite, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo- rekao je Milojević.

Bek tima iz Sremske Mitrovice, Dilan Enis, svestan je jačine narednog protivnika ali najavljuje veliku borbu u susretu sa njim:

– Protiv Cedevite moramo da odigramo svih 40 minuta naše košarke. Oni su kvalitetan i iskusan tim, ali kada igramo u našem ritmu, možemo da se takmičimo sa svim ekipama u ligi. Sve počinje od čvrste odbrane, i ukoliko tu budemo agresivni i sa puno energije, verujem da možemo da dođemo po povoljnog ishoda za Megu-,rekao je Enis.

Utakmica između Mega Bemaksa i Cedevite na programu je u subotu 0d 17 časova u hali “ Pinki“ u Sremskoj Mitrovici.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter