2
Evropske lige

FOTO: Twitter

‘GRANDE SVILAR’: Navijači Benfike kliču Miletu zbog večerašnjih bravura (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.17 u 23:20

Nekada su klicali ‘Grande Milovan’ za Milovana Jakšića, a sada je došlo vreme Mileta Svilara kome se pripisuje ovaj epitet.

Mile Svilar je sve češće ime na usnama pristalica Benfike. Mladi srpski golman, koji će vrlo verovatno dobiti poziv selektora za turneju po Aziji u novembru i tako debitovati u dresu sa nacionalnim grbom, večeras je još jednom demostrirao svoj potencijal.

I to kada je Benfiki bilo i te kako bitno u neizvesnoj završnici protiv Feirensea. Poveli su u 11. minutu golom Žonasa, a onda je Svilar u nekoliko navrata tokom meča briljantno čuvao mrežu i minimalan rezultat u korist svog tima.

Pored njega, i Ljubomir Fejsa je odigrao svih 90 minuta, dok Andrije Živkovića nije bilo u timu.

(Izvor: youtube / Lucas Perry)

Navijači Benfike već su dobili novog ljubimca, što se može primetiti po komentarima i statusima na Tviteru:

0
0
2 Komentara
  1. Na sve nacine se trude da uguraju ovog momka u Reprezentaciju, ukljucujuci i preko tekstova na vasem portalu. Momak je verovatno dobar, cim igra tamo gde igra, ali pisati da je veliki talenat posle samo par odigranih utakmica (na jednoj direktan krivac za primljeni gol) i da mu navijaci Benfike klicu…mozete vi to i bolje, ne treba da budete poligon za placene tekstove nego nezavisni sportski portal…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter