0
Košarka

FOTO: STARSPORT

AKO NISU ZNALI SAD ZNAJU: Bogdanović objasnio Amerima fenomen srpskih zastava u Sakramentu

Objavljeno: 27.10.17 u 15:59

Nakon utakmice sa Nju Orleansom američke novinare je posebno interesovao jedan detalj uočen u hali Kingsa.

Nekada su se ljudi u Srbiji budili u sitne sate da bi gledali utakmice Sakaramenta, čije su vedete tada bili naši Vlade Divac i Peđa Stojaković.

Posle dužeg vremena još jedan Srbin je zadužio ljubicastu opremu Kingsa, a to je Bogdan Bogdanović, koji je i u svom drugom meču zabeležio dvocifren učinak, ovoga puta u porazu od Nju Orleansa.

Bogdanović je utakmicu protiv Pelikansa završio sa 10 poena, a američke novinare je posebno interesovalo otkud toliko srpskih zastava na tribinama „Golden 1 Centra“.

-Neverovatan je osećaj videti srpske zastave na tribinama. Verovatno znate, ali Sakramento je jedan od najomiljenijih klubova na našem kontinentu, a posebno u Srbiji. Pre svega zbog Peđe i Divca, ali i zbog kompletnog tima iz tog vremena – Majk Bibi, Dag Kristi, Kris Veber, Hidajet Turkoglu…To su bila sjajna vremena-, objasnio je Bogdanović.

Kao igraču sa izraženim pobedničkim mentalitetom i nekome ko nije navikao da gubi, Bogdan nikako nije mogao biti zadovoljan nakon novog poraza. Ipak naš as ističe da će vremenom, kako se ekipa bude sazrevala stvari doći na svoje mesto.

-Opet smo izgubili i svakako da osećaj nije dobar. Moramo da poradimo na određenim stvarima, kako bismo bili bolji u drugom poluvremenu, kao i da se više ne bismo mučili. Dozvolili smo rivalu previše lakih poena, dok mi nismo mogli do koša. Ipak, mislim da sve to ide sa iskustvom i da ćemo biti bolji kako mečevi budu prolazili-, zaključio je Bogdanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter