2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SJAJAN UČINAK: Ričmond Boaći usao u istoriju Crvene zvezde!

Objavljeno: 26.10.17 u 11:25

Napadač iz Gane je postao najbolji strelac stranac u istoriji crveno-belih sa 29 golova.

Osam meseci je Ričmond Boaći u Crvenoj zvezdi i već se upisao u istoriju kluba. Napadač iz Gane je protiv Spartaka upisao 29. gol u crveno-belom dresu i tako postao najbolji stranac ispred Huga Vijeire (28 golova) i Mendeša Kadua (26 golova).

Sjajni golgeter je proletos upisao 18 pogodaka, a do sada od jula 11 puta je matirao protivničke golmane i bilo mu je potrebno mnogo manje vremena da dođe na prvo mesto od prethodnika.

– Naravno da sam srećan i zadovoljan, ali ne jurim golove po svaku cenu i sve je ovo zajednički učinak. Ekipa je uvek ispred, a pogotovo da ređamo dobre rezultate. Idemo dalje da pobeđujemo – rekao je za HotSport Boaći.

Momak koji je kao tinejdžer stigao u Italiju i došao do Juventusa, a posle dolaska u Crvenu zvezdu potvrdio je potencijal, našao se na meti klubova iz Evrope i vratio se u nacionalni tim Gane.

Izborom je pogodio u centar, tu nema nikakve dileme.

FOTO: STARSPORT
0
0

2 Komentara

  1. Naravno, u pitanju je „sjajan učinak Ričmonda Boaćija“, ali niko ne postavlja pitanje zašto su ovog azilanta forsirali, na uštrb ostalih napadača Zvezde, koji nisu smeli dobiti šansu, a to su Srđan Vujaklija (jedan od tadašnjih najbolji strelaca Super lige), Pavkov, Romanić, Vučićević i Joveljić??? Boaći je uglavnom strelac iz penala, ili sa same gol linije. On je dobar za utakmice sa Javorom, Borcem, Mačvom, Bačkom i Florijanom, sa Malte! On je igrač koji je neupotrebljiv u situaciji „1 na 1“, jer nema dribling. Prošlog proleća se nije video protiv Partizana (dva puta), Vojvodine, Napretka, Čukaričkog i Voždovca. Ove godine se nije video protiv Partizana, Krasnodara (dva puta), Bate Borisova, i sada protiv Arsenala. Postigao je gol, iz daljine, u Kelnu i sada se o njemu pišu bajke, ode i ditirambi a gol sa distance može svako postići. Odalamio je po lopti i posrećilo mu se, ušla je u gol. To nije neko posebno znanje, to je stvar sreće! Sada očekujem da se jave „drveni advokati“, zaštitnici lika i dekla Boaćija, sa svojim floskulama!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter