5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLE LUČANA MILOJEVIĆ PRELOMIO: Svi u napad protiv Spartaka

Objavljeno: 25.10.17 u 10:15

Nema sumnje da će Crvena zvezda u najjačem mogućem sastavu izaći na megdan Spartaku iz Subotice, koji je apsolutni hit jesenjeg dela prvenstva.

Rizik se često naplati, a tri boda su jedina računica koja zanima Crvenu zvezdu protiv Spartaka od (18.00) časova na stadionu ‘Rajko Mitić’. Kako saznaje HotSport, trener Vladan Milojević ne želi da kalkuliše i igrači koji imaju probleme sa povredama izaćiće da se suprostave rivalu iz Subotice.

Pored bolova Damjan Le Talek bi trebalo da se nađe u timu, tako da neće doći do promena u poslednjoj liniji. Rovit je Nenad Krstičić, a još nije potpuno spreman Gelor Kanga. Njega bi trebalo da menja Nenad Milijaš.

Nemanja Radonjić je spreman mada je igrao samo u finišu protiv Mladosti, a možda umornog Slavoljuba Srnića na boku zameni Aleksandar Pešić. U špicu napada treba da bude najbolji strelac ove sezone Ričmond Boaći.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Le Talek, Babić, Gobeljić – Donald, Krstičić, Milijaš, Radonjić, Pešić – Boaći.

0
0
5 Komentara
  1. Ljudi…jel moguće da smo dozvolili da nam Gobeljić igra levog spoljneg,desnog spoljnjeg,zadnjeg veznog,prednjeg veznog…pa bolje da nam igra neki klinac nego on po levoj…

    0
    0
    Odgovori
  2. Svake godine ista priča. Utakmice koje igra zvezda su već nameštene i sklanjalice u najavi. Samo kada igra partizan sve je regularno…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter