0
Košarka

POČELA JE NJEGOVA ERA: Kingsi napravili film o Bogdanu Bogdanoviću! (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.17 u 14:40

Srpski reprezentativac debitovao je u pred dve večeri u najjačoj košarkaškoj ligi sveta i odmah najavio kakvo će pojčanje biti za Sakrametno.

Bogdanovićev početak u Americi vezan je za Finiks iz više razloga. Upravo tom iz Arizone je srpskog košarkaša birao na draftu 2014. godine, kao 24. pika a zatim ga početkom ove godine poslala u Sakramento.

Sudbina je htela da Bogdan svoju prvu zvaničnu NBA utakmicu odigra upravo u Finiksu, gde je svom nesuđenomklubu na debiju ubacio 12 poena, sve u prvom poluvremu.

Uprkos porazu Kingsa u ovom meču, kao i Bogdanovićevim slabom procentu šuta (5/15) iz igre, naš košarkaš je pokazao deo svog raskošnog talenta i dobio uglavnom pozitivne kritike javnosti koja od njega mngo očekuje.

Povodom debija našeg košarkaša u NBA, tim iz Kalifornije je napravio kratak film o njemu u kome je zabeležen svaki Bogdanov korak, od zagrevanja do kraja meča, kao i komentari njegovih saigrača i trenera.

Izvor:Youtube/Sacramento Kings

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter