6
Domaći fudbal

ODGOVORIO NAVIJAČIMA: Miroslav Đukić se uporedio sa predsednikom Vučićem!

Objavljeno: 25.10.17 u 17:55

Uprkos pobedi na gostovnju u Zemunu, navijači Partizana ipak su nezadovoljni napustili stadion.

Crno-beli su do pobede došli teškom mukom, golovima u samom finišu utakmice što je izrevoltiralo njihove pristalice koje su već duže vreme nezadovoljne igrom svog tima.

Neposredno po pogotku Ognjena Ožegovića, kojim je Partizan došao do vođstva od 2:1, sa tribina stadionu u Zemunu su se mogli čuti povici „Đukiću odlazi“, a trener srpskog šampiona je na to skandiranje odgovorio na konferenciji za novinare.

– Nije stvar u tome da li ću ja otići ili ne, ali ne mogu politku da vode oni koji nisu sposobni za to. U Srbiji imate situaciju da se viče „Vučiću p…“, pa to ne znači da Vučić treba da ide. Kad budem bio problem ja ću otići. Ovde sam da ekipa igra dobro igra i funkcioniše, nisam ja problematičan – rekao je Miroslav Đukić.

0
0

6 Komentara

  1. Sreca nikolica sto je otiso inace bi sad njega terali tako ste navikli jokanovica ste oterali a koliko vas bi volelo da se vrati .

    0
    0
    Odgovori
  2. Djukicu ti si najveci problem i zasti i kako to vise ne uvudjas? Covece, otkako si dosao, nrma igre nema nista. I ovo sto pobedjujemo sve je nesto na silu. Ogromna vecina navijaca Partizana prizeljkuju da odes. Uveo si sampionski Partizan u neko sivilo. Odlazi bre!

    0
    0
    Odgovori
  3. NISI TI „PROBLEMATICAN“, A DRUGI SMO NA TABELI ILI JE TO MOZDA I CILJ, A TI „SREDSTVO“ KOJE GA „OPRAVDAVA“..??!!! Da si prvi sa nasim FK P, onda OK, ovako, DJUKICU ODLAZI I TI I SLUGE ZLA IZ SVETINJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. После овакве изјаве сам схватио да теби ни у Лази неби могли помоћи.
    Ти си човече начисто одлутао.
    Ако имаш образа,или бар знаш шта је,
    иди из Партизана док још није касно,а ако мислиш добро Партизану ти иди код комшинице па њих тренирај,тако ћеш нам највише помоћи.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter