1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV ĐUKIĆ: Nemamo pravo na grešku jer smo u zaostatku za Zvezdom, što se Stojkovića tiče…

Objavljeno: 24.10.17 u 15:16

U zaostalom kolu domaćeg prvenstva aktuelni šampion odmeriće snage sa novopečenim superligašem.

Zemun i Partizan će se sastati u sredu od 15 časova.

Ono što se moglo uočiti na konferenciji za medije trenera Partizana, jeste da je bio obazriv što se tiče protivnika. Zemun igra na svom stadionu, a kada se tome dodaju i loši vremenski uslovi, svašta može da se dogodi u ovoj utakmici zaostalog kola Superlige.

– Očekuje nas težak meč, ali moramo da idemo po tri boda jer smo u zaostatku za ‘večitim’ rivalom tako da nemamo prava na grešku. Znamo da neće biti lako ali moramo da idemo na pobedu. Danas imamo popodnevni trening pa zatim odlazimo u karantin, a već sutra nas čeka utakmica. Nema vremena ni za kakvo uigravanje već se samo radi na oporavku i pripremi za sledeću utakmicu, rekao je Đukić.

Partizan trenutno ima veoma gust raspored utakmica i to bi moglo negativno da utiče na igrače, kada je reč o umoru. Miroslav Đukić je primoran da kombinuje timove i odmara pojedine igrače koji su u poslednjem periodu igrali više.

– igurno je da će biti rotiranja u sastavu zbog pretrpanog kalendara. Nadam se da dolazi do adaptacije na taj gust kalendar. Očekujem da u narednim utakmicama ekipa lakše izdržava. Mi u svakoj utakmici pokušavamo da igramo sve bolje i bolje, to je naša želja. Nekada to ne polazi za rukom ali težimo da popravimo igru. Potrebno je ipak i vremena, samopouzdanja, a i strpljenja. Doći će to sa vremenom. Što se Vladimira Stojkovića tiče, nadamo se da će biti spreman ali videćemo nakon današnjeg treninga.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter