0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Partizan za nastavak dobre serije u ABA, poslastica u NBA – ‘srpski derbi’!

Objavljeno: 21.10.17 u 08:50

Subota, dan kada mnogi ljudi širom sveta odmaraju, sem sportista.

Dosta toga na programu danas, a najviše, naravno, fudbala.

Ipak, ono što bi potencijalno privuklo najveći broj gledalaca, naravno onih koji neće ići u dvoranu ‘Aleksandar Nikolić’, jeste veoma zanimljiv meč ABA lige između Partizana i Igokee. Obe ekipe igraju dobro u regionalnom takmičenju, a prenos će biti na Areni sport 1 od 21 čas.

Pravi maraton ABA lige na pomenutom programu. Od 17 časova počinje prenos duela Budućnost – Mega, a od 19 časova Olimpija i Mornar.

Na Areni sport dva interesantna prenosa Serije A, od 18 časova Sampdorija i Krotone, a od 20.45 Napoli i Inter u derbiju ovog kola italijanskog prvenstva.

Program Premijer lige na Sport klubu počinje okršajem Čelsija i Votforda od 13.30 na prvom kanalu, a na istom mestu od 16 časova biće prenos duela Hadersfilda i Mančester Junajteda.

Takođe, na SK1 biće i dva prenosa Primere, ali vezana. Od 18.30 igraju Valensija i Sevilja, a od 20.45 Barselona i Malaga.

Nešto što će takođe privući dosta ljudi, jeste meč između Denver Nagetsa i Sakramento Kingsa koji je na programu od 3 sata iza ponoći na Sport klubu 1. To bi mogao da bude prvi ‘srpski derbi’ u NBA ukoliko u timu Sakramenta bude Bogdan Bogdanović kojeg na startu sezone muči povreda zgloba.

Ceo televizijski program pogledajte ovde:

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter