3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OPTIMIZAM U HUMSKOJ: Đukića jedna stvar posebno raduje pred nastavak sezone!

Objavljeno: 14.10.17 u 15:00

Trener Partizana Miroslava Đukića je izjavio da je ‘recept’ za utakmicu u Surdulici brža i tečnija igra.

Partizan sutra nastavlja sezonu u Superligi Srbije i poteru za Crvenom zvezdom na prvom mestu na tabeli. Rival je Radnik iz Surdulice, gde ga od 15 sati očekuje pun gradski stadion na jugu Srbije.

– Još jedna u nizu teških utakmica. Očekuje nas jak protivnik i teško putovanje. Kao i uvek, moramo da idemo na pobedu, potrebna su nam tri boda da ostanemo u trci. Borićemo se. U zaostatku smo za ‘večitim’ rivalom i nemamo pravo na grešku – rekao je Đukić na konferenciji za novinare.

Ono što posebno raduje Đukića jeste činjenica da će po prvi put na terenu biti Sejduba Suma i Zoran Tošić, dva najveća pojačanja ovog leta.

– Izostaće samo Marko Janković. Ostali su svi spremni i imaćemo u opticaju veliki broj igrača koji će konkurisati za mesto u timu – izjavio je Đukić.

Sledeći rival biće Skenderbeg u Albaniji u okviru Lige Evrope, ali je Đukić potvrdio da je fokus samo na Radniku.

– Niko ne razmišlja o Skenderbegu već su sve misli usredsredjene na Radnik. Svesni smo da nas čeka veoma težak protivnik – rekao je Đukić i dodao da očekuje da protivnik igra defanzivno, na kontranapade.

– Koncepcija njihove ekipe je takva da su brzi u napadu i tražiće tranziciju preko bočnih igrača i pokušaće da iskoriste svoje vrline – zaključio je strateg crno-belih.

0
0

3 Komentara

  1. Bkolje bi bilo da Parizan kiksne u Surdlici,jer samo tako ce se pokrenuti neke promene u klubu!Ovako ce se agonija i dalje nastaviti,i tim ce doziveti debakl na znacajnijim utakmicama!Ne moze se mnogo sa ovakvom upravom i trenerom!

    0
    0
    Odgovori
  2. …i mene, sve vise se govori o povratku Aleksandra Stanojevica u FK P, sa njim ce bar “gani ponovo pasti vutra ODOZDOOOO, IZ RUPE I VECITOG PAKKKLAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter