0
Košarka

SRBIJA SE PONOSI: ‘Oči u oči’ – Teo iz naftalina izvadio nove bravure, Bogdan počeo da rešeta! (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.17 u 09:10

U predsezonskom okršaju snage su direktno odmerili dvojica rukija iz Srbije, Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović.

Noćas su odigrane samo dve utakmice u predsezoni, a nama definitivno zanimljivija je bila ona iz Los Anđelesa gde je Miloš Teodosić ugostio Bogdana Bogdanovića i na kraju ga savladao rezultatom 104:87.

Teodosić je bio starter, dok je Bogdan krenuo sa klupe i srpski plej je za 23 minuta ubacio osam poena, podelio šest asistencija, uhvatio dve i ukrao dve lopte.

Nekoliko asisstencija bilo je u samo njemu znanom stilu, fantastično!

Sa druge strane, Bogdanović je ušao sa klupe i odigrao 18 minuta, te je uspeo da bude drugi najbolji strelac Sakramenta, poslušavši savet trenera da što više napada obruč.

Šutirao je trojke 3/4, iz igre 5/9 i na kraju meč završio sa 13 poena uz jedan skok, nagovestivši velike stvari u novoj NBA sezoni.

(Izvor: youtube / Real GD’s Latest Highlights)

Što se tiče ostalih igrača, najefikasniji je bio Blejk Grifin sa 18 poena, pošto je uz asistencije Teodosića pogađao i za tri poena, Vesli Džonson je za Kliperse dodao 16. U timu ‘kraljeva’ najbolji je bio Zek Rendolf sa 14 posstignutih poena.

Na kraju meča se na povredu požalio i Bogdan Bogdanović. Stradao je skočni zglob koji ga je mučio i u Fenerbahčeu, ali za sada nije poznato koliko je ozbiljno,

(Izvor: youtube / Rapid Highlights)

NBA, predsezona:

Atlanta – Dalas 94:108

LA Klipers – Sakramento 104:87

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter