3
Košarka

FOTO: Twitter

KOMENTAR TRENERA SAKRAMENTA POKAZUJE SAV BOGDANOV KVALITET: Bogdanović ako ga posluša, eto nama novog superstara!

Objavljeno: 11.10.17 u 17:27

Mnogi su sumnjali da će Bogdan Bogdanović u Sakramento Kingsima imati ozbiljniju ulogu, ali se čini da će bek reprezentacije Srbije ove sezone biti jedna od glavnih poluga tima koji sa klupe predvodi Dejv Jerger.

Doduše, još uvek je rano, tek su pripremne utakmice na „meniju“, ali prema prikazanom, doskorašnji košarkaš Fenerbahčea i učenik Željka Obradovića bi mogao da bude pravi hit u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

O tome možda i najbolje govore reči trenera Jergera:

Preklinjaću ga da bude sebičniji! Dobrodošao u NBA… Odbija ponekad da šutne kad mu tražim da to uradi. Pogledajte to i sa psihološke strane. On je tek došao, želi da „uđe“ u tim. Imaćemo zbog toga problema u napadu… Bogdan je pre svega sjajan šuter, koji može da pomogne i u kreaciji, ali su mi potrebni njegovi poeni.

Ipak, usledile su i pohvale:

– Zna da igra košarku. Zna da se otvori. Zna da odigra pik en rol, da doda u trku i da uđe pod koš, istakao je Jerger.

Priliku da ga navijači kako u Srbiji, tako i u NBA ligi vide na delu imaće 18. oktobra, kad Kingsi dočekuju pojačane Hjuston Roketse.

 

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter